Reobert el tram del passeig del Riu de Manresa tallat aquest matí per la crescuda del Cardener

A 2/4 de 10 del vespre ha quedat restablert el trànsit al tram del passeig del Riu de Manresa, entre el pont de Sant Francesc i el pont de la Reforma, tallat aquest matí com a conseqüència de la crescuda del Cardener. Després d'haver fet tasques de neteja de la calçada, on havia quedat aigua entollada, la circulació s'ha pogut reobrir. Tot i així es manté la recomació de màxima prudència a les lleres del riu. La circulació a la carretera de Can Poc Oli continua tallada.

imagen

El riu Cardener ha baixat molt ple durant el dia d'avui i ha provocat alguns desbordaments puntuals, que a Manresa han obligat a tallar el passeig del Riu, entre el pont de Sant Francesc i el pont de la Reforma. L'absència de pluges i el control del cabal del riu ha permès als serveis de Manteniment i Neteja de l'Ajuntament netejar la calçada, que en alguns punts presentava una acumulació d'aigua i fang important, i a 2/4 de 10 d'aquest vespre s'ha reobert el trànsit en aquest punt.

 

Tot i així, des de Protecció Civil es recomana continuar mantenint la precaució i l'extrema prudència en les lleres del riu, ja que el cabal continua sent molt important. Les pluges, juntament amb el desembassament d'aigua dels pantans de la Llosa del Cavall i Sant Ponç, ha provocat les crescudes durant el dia d'avui.

 

El que sí es manté, de moment, és l'altre tall de trànsit que afecta la zona, el de la carretera C-1411b (carretera de Can Poc Oli) des del Pont de la Reforma (estació Renfe) fins a l'enllaç amb la C-55, a prop de l'antiga discoteca de la zona de Can Poc Oli. Aquesta via, que depèn de la Diputació de Barcelona, ha estat tallada a primera hora del matí, per inundació.

Documents relacionats

  • imagen