L'Ajuntament de Manresa obre una borsa de treball per a oficials 1a de fusters, paletes i manyans

Les bases de la convocatòria es poden consultar AQUÍEl termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de novembre.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha convocat unes proves selectives per a la creació de tres llistes d’aspirants per a possibles contractacions laborals temporals d’oficials 1a de fusters, paletes i manyans amb destinació a la Brigada de Manteniment (fusters i manyans) i al Serveis del Territori (paletes).

 

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 29 de novembre.

 

Per optar a aquestes proves, els interessats han tenir el Graduat en Educació Secundària Obligatòria o equivalent i haver complert els 16 anys.

 

Sol·licituds i documentació

 

Les persones interessades hauran de presentar una sol·licitud al registre general de l’Ajuntament, adreçada a l’alcalde de l’Ajuntament de Manresa.

 

Les instàncies es poden lliurar a L’Oficina d’Atenció al Ciutadà (Plaça Major, 1, baixos). De dilluns a dijous de 2/4 de 9 del matí a les 6 de la tarda i els divendres de 2/4 de 9 del matí a les 3 de la tarda. Tel: 938782300; i al Servei d’Organització i Recursos Humans (C. del Bruc, 33-35, 3a. Planta, edifici de La Florinda). De dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a les 2 del migdia i els dilluns a la tarda de 4 a 6. Tel. 938752440.

 

També es podran presentar al registre de qualsevol administració pública que integra el sector públic, a les oficines de Correus mitjançant correu administratiu, a les representacions diplomàtiques o oficines consulars d’Espanya a l’estranger, a les oficines d’assistència en matèria de registres, d’acord amb la legalitat vigent.

 

Per a més informació i per descarregar-se la sol·licitud, que es presentarà conforme al model que està a disposició dels interessats les oficines esmentades i a la pàgina web de l’Ajuntament, cal anar al següent enllaç: www.manresa.cat/web/oposicions/TEM.

Documents relacionats

  • imagen