Dilluns comencen les obres de construcció d’un tram de vorera a la carretera del Pont de Vilomara

Els treballs consisteixen en una prolongació de la vorera de la carretera del Pont de Vilomara, entre el carrer Sant Llàtzer i l’accés a l’escola Ítaca, amb l’objectiu d’assegurar un recorregut segur a l’entorn d’aquest centre educatiu. Es retiraran les pilones que s’havien instal·lat en aquest tram per garantir la seguretat. És previst que l’actuació duri dues setmanes.

imagen

Aquest dilluns, 3 de desembre, s’iniciaran les obres de construcció d’un tram de vorera a la carretera del Pont de Vilomara, entre el carrer Sant Llàtzer i l’accés a l’escola Ítaca (gairebé a l’alçada del carrer Sant Blai), amb l’objectiu d’assegurar un recorregut segur a l’entorn del centre educatiu. És previst que aquestes obres tinguin una durada de dues setmanes.

 

Amb aquests treballs, que consisteixen en la construcció de 40,5 metres de vorera, s’assegurarà la continuïtat de la vorera des del carrer Sant Cristòfol fins a l’accés a l’escola, amb les mateixes característiques que la vorera actual, per la qual cosa desapareixeran les pilones existents, que s’havien col·locat per garantir la seguretat dels vianants.

 

Així, es planteja una vorera d’un metre d’amplada que, en arribar a la zona on s’inicia l’antic camí dels Trullols, s’eixampla amb la finalitat de procurar el seu correcte enllaç amb la vorera situada a l’entorn de l’equipament.

 

Paral·lelament a la vorera es preveu una cuneta de terres que té per finalitat recollir l’aigua de pluja del talús. Atesa la inexistència de xarxa de clavegueram propera, la proposta planteja abocar aquesta aigua de pluja cap a la calçada a partir d’una canal oberta que travessa tota l’amplada de la vorera en la zona on es fixa el seu eixamplament.

 

El pressupost d’execució de l’actuació és d’uns 10.000 euros.

Documents relacionats

  • imagen