Els propers dilluns 24 i 31 de desembre no hi haurà servei de recollida d’escombraries

L’Ajuntament de Manresa demana a la ciutadania que no tregui les deixalles les vigílies de Nadal i Cap d’Any, perquè com és habitual en aquestes dates, no hi haurà servei de recollida. Sí que n’hi haurà la resta de dies, festius inclosos, en l’horari habitual, als vespres. També es recorda la importància de reciclar i de no deixar els mobles al carrer.

imagen

Els propers dilluns 24 i 31 de desembre, vigílies de Nadal i Cap d’Any respectivament, no hi haurà servei de recollida d’escombraries i, per tant, l’Ajuntament de Manresa demana a la ciutadania que no tregui les deixalles durant aquests dos dies. D’altra banda, sí que ho podrà fer la resta de dies, festius inclosos, i respectant l’horari habitual, entre les 7 i les 9 del vespre.

 

Des del consistori també es vol recordar la importància de dipositar les bosses a l’interior dels contenidors i de fer recollida selectiva de vidre, envasos, paper, cartró i matèria orgànica; i que no és permès deixar mobles al carrer perquè cal portar-los a la deixalleria (polígon del Bufalvent, darrere de la ITV), o bé demanar que els recullin trucant al 010.

 

Per als els establiments que tenen servei de recollida porta a porta, s’ha de recordar que el cartró es recull de dilluns a dissabte, i que els festius en què el comerç és obert no es realitza el servei.

Documents relacionats

  • imagen