Tall de trànsit durant dos mesos al carrer Sant Andreu per dur a terme la darrera fase de les obres a la baixada dels Drets

Demà dimecres s’inicien els treballs d’urbanització a l’àmbit comprès entre els carrers Sobrerroca, Sant Andreu i Joc de la Pilota, corresponents a la darrera fase de les obres de millora de la baixada dels Drets. Per aquest motiu, es tallarà el trànsit el carrer Sant Andreu, des de la plaça Hospital. L’afectació durarà dos mesos, aproximadament.

imagen

En el marc de les obres de transformació de la baixada dels Drets, que inicien la darrera fase, demà dimecres, 6 de març, començaran els treballs a la part superior del vial, a la zona compresa entre els carrers Sobrerroca, Sant Andreu i Joc de la Pilota. En concret, es faran tasques d’enderroc de la urbanització existent, substitució de trams de clavegueram en mal estat i es durà a terme la urbanització definitiva de l’espai.

 

Per aquest motiu, a partir de demà mateix hi haurà afectacions de circulació. Es tallarà al trànsit el carrer Sant Andreu, de manera que els vehicles que baixin pel carrer Hospital, un cop a la plaça Hospital no podran seguir cap al carrer Sant Andreu i hauran de continuar cap al carrer Remei de Dalt.

 

Els vehicles que hagin d’accedir i sortir dels guals afectats del carrer Sant Andreu, ho faran per la plaça Hospital, però no podran arribar fins a Sobrerroca. Sí que es mantindrà el trànsit de vehicles de carrer Joc de la Pilota, en direcció carrer Sobrerroca. Els vehicles autoritzats que hagin d'accedir a la plaça Major ho podran fer a través del carrer Joc de la Pilota. És previst que aquesta afectació al trànsit duri uns dos mesos.

Documents relacionats

  • imagen