El Consell Municipal de la Dona repetirà l’itinerari dramatitzat "Nosaltres també hi érem", el dissabte 23 de març

Les 8 actrius protagonistes que formen l’elenc donaran vida a dones anònimes que des de la quotidianitat van jugar un paper important en la història de la ciutat.

imagen

Davant la bona acollida que va tenir l’itinerari dramatitzat “Nosaltres també hi érem” organitzat per Consell Municipal de la Dona amb la col·laboració del SIAD i que va fer un ple total el passat dia 9 en el marc dels actes del Dia Internacional de la Dona, s’ ha decidit repetir-lo el pròxim dissabte 23 de març.

 

Les actrius Montse Mas Camprubí, Roser Rojas Simats, Ona Reguant Mallofre, Àngels Torrens Vila, Txell Vall Ferrer, Olga Vilaginés Solsona, Montserrat Ribalta Serra, Gemma Doblas Custó, amb la col·laboració de Jaume Carné Coll i Albert Giralt Montaña, tornaran a donar vida a dones anònimes que des de la quotidianitat van jugar un paper important en la historia.

 

Monserrta Zurita Plans i la Dolors Amblà Riu col·laboraran de nou aportant la experiència de les dones de la seva família. Així, a través dels relats històrics de Francesc Comas, es donaran a conèixer a aquestes dones que recordaran i posaran en valor que... elles també hi eren!!

 

Les persones interessades poden apuntar-se al Servei d’Informació i Atenció a les Dones a través del  93 875 23 10 o per internet a https://goo.gl/forms/w8E62vqSsBLrO6Nx1

 

Documents relacionats

  • imagen