Un allau de persones arrasa el Centre Històric per participar en el Tapantic que lliura els premis a les tapes guanyadores

La tapa guanyadora va ser el deliciós Salmó Marinat del Restaurant Las Vegas; el premi a la originalitat se’l va endur el Maki Cruixent de l’establiment 2D Sushi; i la millor presentació va anar a parar a la Taverna 1913 que oferia uns resplendents Dunkins de Foie

imagen

Ahir es va duu a terme una altra edició del Tapantic, que a més d’esdevenir ja un clàssic de la Festa Major manresana, cada any guanya requesta fins al punt que cues de gent omplien el Centre Històric de la ciutat per tal de poder assaborir i degustar les tapes que oferien els 25 establiments participants a la ruta gastronòmica d’enguany.

 

Cap als volts de les 10 del vespre un jurat format per: Anna Castillo, sommelier; Jordi Llobet, xef del restaurant l’Ó de Món Sant Benet; Màrius Ferrer, professor i cap de cuina de l’Escola d’Hoteleria Joviat; i Manuel Quinto, escriptor, crític cinematogràfic i gastrònom; va lliurar els guardons a les tapes guanyadores.

 

El primer premi va ser per l’exquisit Salmó Marinat del Restaurant Las Vegas, mentre que, el Maki Cruixent, de l’establiment de cuina japonesa, 2D Sushi, es va endur el guardó a la tapa més original; i en la categoria de millor presentació, la menja afortunada van ser els llampants Dunkins de Foie que oferia la Taverna 1913.

 

Van assistir al lliurament de premis l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidoria del  Comissionat del Centre Històric, Claudina Relat.

Documents relacionats

  • imagen