Els SAIs de Manresa i del Bages i l’Oficina Jove reprenen la reunió d'entitats LGTBI+ de la comarca

Emmarcada dins del proper Espai Iris,  la trobada es portarà a terme el dimarts 2 de febrer a les 18 h de la tarda de forma virtual.

imagen

El dimarts 2 de febrer a 18 h de la tarda torna l'Espai Iris, punt de trobada de joves LGTBI+ de la comarca, organitzat des dels SAIs (Servei d'Atenció Integral) LGTBI de l'Ajuntament de Manresa i del Consell Comarcal del Bages i l'Oficina Jove del Bages.


Després de quasi 2 anys generant espais de trobada amb diferents tipus d'activitats com concerts, cine-fòrums o tallers, el passat setembre de 2020 es va iniciar, també dins de l'Espai Iris, la primera reunió d'entitats, grups i col·lectius LGTBI+ de la comarca del Bages. Enguany, i segons es va pactar a l'última trobada, es reprèn la reunió d'entitats LGTBI+.


Aquesta vegada l'objectiu de la trobada rau a continuar generant sinergies i coordinacions entre els diferents grups i recollint les necessitats i demandes que poden sorgir d'aquests. La intenció també és debatre la possibilitat d'organitzar actes conjunts en l'àmbit de comarca que treballin al voltant dels drets i les llibertats de les persones LGTBI+.

L’activitat respon a una de les accions emmarcades dins del "Pla Comarcal per garantir els drets de les persones LGTBI 2018-2021" en concret a una de les accions relacionades amb l'objectiu estratègic de “Visibilitzar la diversitat afectiva sexual i de gènere”.


La reunió tindrà lloc dimarts vinent i es farà a través de la plataforma virtual Zoom. Totes les persones i/o col·lectius que estiguin interessats a participar-hi, poden escriure al SAI comarcal sai@ccbages.cat, al SAI de Manresa sai@ajmanresa.cat o enviar un whatsapp a l'Oficina Jove del Bages al 676664142 i se'ls hi facilitarà l'enllaç per a poder accedir a la sessió.

Documents relacionats

  • imagen