Petit Cine Club projecta aquest diumenge “Zog, dracs i heroïnes”, per a infants de 3 a 6 anys

Tindrà lloc a les 11.30 h, a l’Auditori Plana de l’Om. Les entrades es poden adquirir anticipadament a www.kursaal.cat o a les taquilles del Kursaal; i 30 minuts abans de la pel·lícula,  a les taquilles de l’Auditori.

 

imagen

Petit Cine Club projecta aquest diumenge, 21 de març, “Zog, dracs i heroïnes” i quatre curts protagonitzats per nenes valentes i imaginatives, per a 3 i 6  anys. Després de les projecció al gener de “El Grúfal" (2009), nominat a l'Oscar al Millor Curtmetratge d'Animació, i de "La filla del Grúfal" (2011); i al febrer la pel·lícula “Àgata, la meva veïna detectiu”, aquesta serà una nova sessió adreçada als més petits i amb una durada total d’una hora. Tindrà lloc a les 11.30 h, a l’Auditori Plana de l’Om.

 

“Zog, dracs i heroïnes” (Gran Bretanya)  es va estrenar el 19 de març de 2019, i està dirigida per Max Lang i Daniel Snaddon, i té una durada de 27 minuts. A continuació es projectaran els curts “Zoo story”, “La reina Culet”, “Matilda” i “Un petit pas”.

 

El preu de les entrades és de 3,5 €. Es poden adquirir anticipadament a www.kursaal.cat o a les taquilles del Kursaal; i  30 minuts abans de la pel·lícula, a les taquilles de la Plana de l’Om.

 

Per les indicacions de salut per la Covid-19 hi haurà gel hidroalcohòlic abans d’entrar a la sala, l’aforament de la sala serà del 50% i en adquirir l’entrada ja s’estipula la distància de seguretat entre els grups bombolla.

 

La programació de cinema per públic familiar Petit Cine Club l’organitzen l’Ajuntament de Manresa, Cine Club Manresa i Imagina’t.

 

Documents relacionats

  • imagen