ManresaJove convoca el concurs de cartells d’Estiu Jove, adreçat a joves de 14 a 25 anys

El cartell guanyador serà la imatge de l’Estiu Jove 2022 i la persona que l’hagi creat obtindrà un premi de 200 euros.

imagen

L’Ajuntament de Manresa, a través del Programa de Joventut ManresaJove, ha convocat una nova edició del concurs per crear la imatge del cartell d’Estiu Jove 2022. Es tracta de la tercera convocatòria del concurs, que servirà per dissenyar la difusió de la programació d’activitats d’estiu d’enguany. Poden participar al concurs totes les persones d’entre 14 i 25 anys.  El cartell guanyador, a més a més de ser la imatge de l’edició, obtindrà un premi de 200 euros.

L’últim dia per presentar els cartells és l’1 d’abril, mitjançant el correu electrònic manresajove@ajmanresa.cat. Les mides i la resolució necessàries per fer els cartells es poden consultar al portal www.manresajove.cat. La selecció de la imatge tindrà dues fases: en primer lloc, un jurat format per professionals de les arts gràfiques farà la preselecció dels cartells. Posteriorment, la imatge guanyadora es decidirà a través d’una votació populars mitjançant el compte d’Instagram de @manresajove_ojb. Les votacions es faran del 7 al 14 d’abril. La imatge que obtingui més “m’agrada” serà la guanyadora i, el mateix dia, s’anunciarà a través del mateix compte d’Instagram.
 

Les bases del concurs es poden consultar al web www.manresajove.cat. Per a més informació, es pot contactar amb l’Oficina Jove del Bages a través del correu electrònic manresajove@ajmanresa.cat, trucant al 938771360 o bé per WhatsApp al 676664142.

Pla Local de Joventut

L’activitat està inclosa dins de l’eix 2 “Participa” del Pla Local de Joventut. concretament en l’àmbit 6, on hi ha l’objectiu d’ incentivar l’activitat creativa de les persones joves.

Documents relacionats

Concurs Estiu Jove 2022
  • imagen