L’Ajuntament convoca places d’enginyer/a de camins i de tècnic/a d’obra pública i obre borses de treball d’agents d’acollida i d’electricistes

L’Ajuntament de Manresa manté obertes en aquests moments quatre convocatòries d’oferta pública de treball. Dues d’elles són per ocupar una plaça de tècnic/a superior enginyer/a de camins, canals i ports; i una plaça de tècnic/a de grau mitjà en obra pública. A més, també ha obert el procés de sol·licitud per formar part de noves borses de treball d’agents d’acollida i d’electricistes.

imagen

D’una banda, l’Ajuntament de Manresa ha publicat la convocatòria, per a la selecció mitjançant concurs-oposició, d’una plaça de tècnic/a superior d’enginyer/a de camins, canals i ports, en règim de funcionari interí, destinat a l’execució del programa de gestió, seguiment i desenvolupament del pla de mobilitat urbana sostenible de Manresa. El termini de presentació de sol·licituds s’acaba el proper 2 de març. Les persones que no obtinguin el lloc de treball però que superin el procés selectiu quedaran en borsa durant el termini de dos anys des que es publiquin els resultats finals. Els requisits i la resta de detalls de la convocatòria es poden consultar a les bases.

En segon lloc, l’Ajuntament ha obert la convocatòria, mitjançant nomenament de funcionari interí, pel sistema de concurs oposició lliure, per la cobertura d’una plaça vacant de tècnic/ca de grau mitjà en obra pública, amb destí a la secció de Projectes d’Espais Públics, adscrita al Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials, per a la cobertura del lloc de treball de coordinador/a d’execució d’obra, i constitució d’una borsa de treball. Les sol·licituds es poden presentar fins al 2 de març. Els aspirants que superin la convocatòria i no obtinguin plaça quedaran en borsa durant dos anys. Els requisits i la resta de detalls de la convocatòria es poden consultar a les bases.

D’altra banda, l’Ajuntament ha iniciat el procés de creació de dues borses de treball, per a possibles necessitats temporals. En primer lloc, ha obert el procés per crear la borsa de treball d’agent d’acollida, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del consistori. Les sol·licituds es poden presentar també fins al proper 2 de març. El termini de vigència de la borsa que en resulti serà de dos anys des de la finalització del procés selectiu. Els requisits per participar en el procés es poden consultar en aquesta resolució.

Per últim, també s’han publicat les bases per a la creació d’una llista d’aspirants per a possibles contractacions laborals temporals d’oficials/ales electricistes per a la brigada de manteniment de l’Ajuntament. La llista resultant tindrà una vigència de dos anys a partir de la finalització del  procés selectiu. El termini de presentació de sol·licituds s’acaba el proper 9 de març. Les bases per participar en aquest procés es poden consultar aquí.

Totes les convocatòries d’oferta pública de treball de l’Ajuntament de Manresa es poden consultar a manresa.cat, en aquest espai, on també es poden descarregar els models de sol·licituds.

Documents relacionats

  • imagen