L’Ajuntament de Manresa s’adhereix a les accions per la pau a Ucraïna i convoca una concentració demà a les 7 de la tarda a la plaça Major

Com a mostra del compromís permanent amb el pacifisme i el diàleg, l’Ajuntament de Manresa dona suport a les accions per demanar la finalització del conflicte armat a Ucraïna i convoca tota la ciutadania a manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès i a totes les persones que estan patint el conflicte bèl·lic. La concentració tindrà lloc demà dimarts, a les 7 de la tarda, a la plaça Major.


imagen

Amb el suport de tots els grups municipals, l’Ajuntament de Manresa dona suport a les accions de mobilització organitzades per les entitats municipalistes de Catalunya. Demà dimarts, 1 de març, com a la resta de consistoris del país, tindrà lloc una concentració a la plaça Major de Manresa, a partir de les 7 de la tarda. Hi haurà lectura del manifest i música per a la pau.

 

L’Ajuntament de Manresa s’ha adherit a la declaració del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d'alcaldes i alcaldesses per la Pau de Catalunya en relació al conflicte a Ucraïna. En aquest sentit, es fa un prec a favor del diàleg per tal de desescalar el conflicte i desmilitaritzar la zona. Alhora, s'apel·la a la comunitat internacional, en especial al Unió Europea, perquè faci de mediadora per aconseguir una solució pacífica basada en la diplomàcia i el multilateralisme.

Documents relacionats

  • imagen