El mestre Jaume Cela i el filòsof Juli Palou parlaran de l’Ofici de mestr@ a l’Àgora Educació

L'acte se celebrarà el pròxim 8 de març a la sala d’actes de la FUB a 2/4 de 7 de la tarda. Per assistir a l’acte cal inscriure’s prèviament.

 

imagen

L’ofici de mestr@ es el quart tema que s’abordarà en el cicle de diàlegs educatius de l’Àgora Educació 2022, organitzada per la Fundació Universitària del Bages – UManresa. Aquest diàleg, que tindrà lloc el 8 de març, a les 18.30 h, el protagonitzaran Jaume Cela i Juli Palou.


Cela va dirigir i exercir com a docent a l’Escola Bellaterra, és mestre, escriptor, pedagog i és col·laborador habitual en premsa i en revistes de pedagogia. De la seva banda, Juli Palou és doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació i fa recerca sobre les creences del professorat sobre l’ensenyament de la llengua en contextos plurilingües. La conversa entre tots dos tindrà lloc a la sala d’actes de l’edifici FUB1 i per assistir-hi cal inscriure’s en aquest enllaç:  https://www.inscriu.me/ca/dialeg-educatiu-ofici-de-mestr


El diàleg forma part del programa d’activitats “Àgora 2022., Mestres que (es) transformen”. La programació, adreçada a fomentar la reflexió i el debat entre la comunitat educativa de la ciutat per activar canvis i millores als centres educatius, dona resposta a un encàrrec de l’Ajuntament de Manresa en el marc del programa d’activitats de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la capital del Bages.


El cicle de diàlegs, una dotzena en total, s’allargarà fins al mes de novembre. Els propers diàlegs abordaran qüestions com Educació 360; Eines digitals; Escola i filosofia; La bellesa de la vida; Escola i cultura; Escola i Transformació comunitària; Escola i Societat; i Innovació per a la transformació.

Documents relacionats

  • imagen