L'Ajuntament rebaixa el preu de la T-10 un 3,64%, en les tarifes pel 2015 del bus urbà

Els usuaris de la T-Bonificada (antiga T-social) ja poden demanar cita prèvia al 010 de l’Ajuntament per tal de renovar la targeta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la plaça Major. A partir de l’1 de març qui no hagi renovat la targeta haurà de pagar el bitllet per accedir al servei.

El preu de la T-10del Bus Manresa baixa aquest any de 8,25 a7,95€ (un 3,64%), d’acord amb les noves tarifes aprovades per l’Ajuntament de Manresa, del servei de transport públic urbà per a l’any 2015, per tal de premiar als usuaris habituals del servei. Els preus de la T-mesi del bitllet senzill, es mantenen (42.20 i 2,15€ respectivament). 

L’Ajuntament de Manresa fixa els preus del servei en funció de les tarifes aprovades per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), d’acord amb el Conveni d’Adhesió al sistema tarifari  integrat signat l’any 2006. Així, el preu del bitllet senzill del Bus Manresa es fixa en relació al 100% al preu del bitllet senzill d’una zona aprovat per l’ATM. De la mateixa manera, els preus dela T-10i dela T-Mes, responen al 80% dels preus que l’ATM fixa per aquestes.

Pel que fa a la resta de títols propis del servei manresà,la T-Bonificadacontinua oferint viatges gratuïts il·limitats (es manté la taxa de 6 euros per expedició del carnet i 6 euros per expedició de la targeta). El servei de transport públic urbà de la ciutat ofereix al comerç un títol especial de dos viatges, T-2 Comerç que té un cost de 1,60€, per tal que el puguin oferir com a promoció als clients del seu establiment.

La renovació de la T- Bonificada

Els usuaris dela T-Bonificadapoden renovar el carnet i la targeta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, (plaça Major núm. 1), i podran sol·licitar cita prèvia trucant al 010, des d’avui mateix. A partir de l’1 de març, aquells titulars de T- Bonificada que no disposin de la targeta vigent per l’any 2015 hauran de pagar el bitllet per accedir al servei.

Per a més informació truqueu al 010 o dirigiu-vos a l’Oficina d’Atenció ciutadana.

Enguany, amb la posada en marxa de la nova imatge del bus urbà s’ha aprofitat per canviar també el color de la targeta Bonificada, que passa de vermella a blava; la imatge, incorporarà el nou logotip; i el nom, de  T-Social, passa a dir-se T- Bonificada.