L'Ajuntament de Manresa finalitza els treballs de millora del parc infantil Santa Clara

L’actuació ha tingut un pressupost de 89.819 euros i ha consistit en la substitució del paviment granular per un paviment de sorra de platja, la instal·lació de tres nous jocs infantils per a infants menuts, una nova estructura per a infants més grans, noves papereres i una font, entre altres millores.


imagen

L’Ajuntament de Manresa ha finalitzat els treballs de millora del parc infantil Santa Clara situat al carrer Nou de Santa Clara. L’actuació ha consistit en la substitució del paviment granular per un paviment de sorra de platja, la instal·lació de tres nous jocs de jocs per infants menuts  i una nova estructura per a infants més grans. La proposta s’ha completat amb una nova configuració dels talussos existents, la substitució i la nova ubicació de les papereres, una font i la millora del paviment de sauló a l’accés de l’àrea de joc.

L’actuació ha ocupat un espai de 1.255,81 m2 de superfície i ha tingut un cost  de 89.818,86 euros.

Avui el regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent, Josep Gili Prat, ha fet una visita per comprovar el resultat dels treballs, i ha estat acompanyat per representants de l’Associació de Veïns i Veïnes de les Escodines, Carme Carrió Salabarnada (presidenta); Carme Quintana Tort (vicepresidenta) i Conxita Serra Costa (vocal), i la tècnica municipal, Àngels Mas Pintó.

Aquests treballs formen part del Pla de Millora de l’Espai Públic 2021 que ha destinat a la millora dels parcs infantils un pressupost global de 120.000 euros, un pressupost que  ha inclòs la instal·lació d’una nova estructura de joc (tirolina) a la zona verda propera al carrer Nou de Santa Clara–amb un pressupost de 17.655 euros- i un paquet de millores de manteniment a diferents parcs de la ciutat.

Així mateix, durant l’any 2021 van finalitzar tots els treballs que s’havien programa dins el Pla de l’Espai Públic 2020, dotat amb 200.000 euros, i que ha tingut com a actuacions més destacades la millora integral del parc del Selves i Carner (75.286 euros) i del parc del Carrasco i Formiguera (84.736 euros). La resta del pressupost es va destinar a la millora i manteniment general, amb repassos de pintura, paviment i substitució de peces malmeses. 

 

 

Documents relacionats

  • imagen