L'Ajuntament rep l'equip femení de l’Avinent Manresa, que ha aconseguit els millors èxits històrics de l’atletisme manresà

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i el regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, han rebut aquest migdia a l’Ajuntament una representació de l’equip femení sènior de l’Avinent Club Atlètic Manresa, i els ha felicitat per la victòria al Campionat de Catalunya i la cinquena plaça en el Campionat d’Espanya de clubs en pista coberta.

 

imagen

La Sala de Columnes de l’Ajuntament de Manresa ha acollit avui un acte de recepció de l’equip femení de l’Avinent Club Atlètic Manresa per reconèixer els èxits obtinguts en les darreres proves esportives en què han competit.

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i el regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, han rebut la delegació del club encapçalada pel seu president, Miguel Pérez Silva, el director tècnic Joan Lleonart Montaña, i una representació de les atletes (Mònica Clemente Martí, Ona Bonet Bernadich, Meritxell Soler Delgado i Maite Marzo Gómez); i de la directiva (Rosa Maria Masachs i Manel Solera.

Durant l’acte, l’alcalde Aloy ha fet entrega d’uns obsequis per al club i les ha felicitat pels grans resultats obtinguts en els darrers campionats, especialment la victòria al Campionat de Catalunya de clubs en pista coberta així com la cinquena plaça al Campionat d’Espanya de clubs en pista coberta.

La victòria al Campionat de Catalunya de clubs en pista coberta que es va disputar a Sabadell i és el primer títol català absolut d’una formació de l’entitat de la seva història; i la cinquena posició al Campionat d’Espanya Absolut disputat a Madrid, es considera el millor èxit de la història de l’atletisme manresà.

Aloy: “Uns èxits que ens fa sentir orgullosos com a ciutat”

L’alcalde ha agraït “l’esforç, el treball i la perseverança” de les atletes del club “que ens fa sentir molt orgullosos com a ciutat”. Aloy ha recordat el fet que ahir es va celebrar l’acte del 8-M,  i on va posar l’accent en l’esport femení i en el fet que “costa molt visibilitzar l’èxit i la feina de les dones”, així com amb la necessitat de continuar treballant per capgirar aquesta situació. L’alcalde ha tingut també paraules de suport per a l’expresidenta del club, Mercè Rosich, que dissabte vinent és una de les candidates a presidir la Federació Catalana d’Atletisme.

Antoni Massegú ha subratllat el treball actual del club que s’ha traduït en aquests darrers èxits. El regidor d’Esports ha assegurat que aquests bons resultats “és el fruit d’una trajectòria de constància i moltíssima feina”, que ha implicat atletes, tècnics, espònsors i institucions.

Al seu torn, el president Miquel Pérez -que ha lliurat a l’Ajuntament un quadre amb la fotografia de l’equip femení- ha recordat que enguany fa cent anys que l’atletisme es va introduir a Manresa (fou el 1922 de la mà del Centre Excursionista Avant), i ha assegurat que l’equip femení de l’Avinent “és un referent i un mirall” per al club i per a l’esport de Manresa en general i ha mostrat la satisfacció pels resultats d’un equip que ha hagut de competir contra clubs de grans pressupostos.

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen