CaixaBank i l'Institut Català de Finances aporten 2 milions d'euros al CTM de Manresa

CaixaBank lidera l’operació, cofinançada per l’entitat financera i l’ICF a parts iguals, amb l’aportació d’1 milió d'euros cadascú. El préstec, que permetrà completar el finançament de la seu del centre tecnològic, garanteix la continuïtat del projecte, clau per l’economia de la Catalunya central.

imagen

L’alcalde de Manresa i president del patronat de la Fundació CTM Centre Tecnològic, Valentí Junyent; el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana; el director comercial de l’Institut Català de Finances, Antoni Vallès; el president del Comité Executiu del CTM, Francesc Santasusana; i el secretari del patronat, Josep Alabern, han signat un préstec de 2 milions d’euros que es destinaran al finançament a llarg termini del deute del CTM, ubicat al Parc Tecnològic dela Catalunya Central, a la capital del Bages.

CaixaBank ha liderat aquesta operació de cofinançament que permetrà al CTM encarar el futur amb solvència i continuar la seva tasca en favor de la millora de la competitivitat i el progrés tecnològic de les empreses i l’execució de projectes d’R+D.

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha afirmat que “la signatura d’aquest préstec permetrà garantir la continuïtat del CTM, un element clau per a la competitivitat de les empreses de la Catalunya Central i per a la capitalitat de Manresa en aquest àmbit territorial”.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que “l’operació demostra el compromís de l’entitat financera amb la Catalunya Central, amb la innovació i el suport a les empreses del territori”.

Per la seva banda, el director comercial de l’ICF, Toni Vallès, ha considerat que “el cofinançament públic i privat ha permès incrementar els recursos per al projecte, en línia amb el nostre objectiu de facilitar l’accés al finançament al teixit empresarial català”.

El finançament també compta amb l’aval de la societat de garantia recíproca catalana, Avalis de Catalunya SGR, que assumeix una tercera part del risc creditici de l’operació.

Documents relacionats

  • imagen