Ajornat el concert de Manel Camp a Manresa per la previsió de pluja

Els organitzadors del concert i els mateixos artistes han decidit posposar l’espectacle per la incertesa meteorològica

 

imagen

Aquest diumenge 20 de març hi havia programat un concert de Manel Camp als Jardins de la Cova de Sant Ignasi dins el programa Manresa 2022, però revisant la previsió meteorològica del cap de setmana, els organitzadors i artistes han optat per ajornar el concert, ja que el risc de precipitacions és elevat tant el dia de l’espectacle com els anteriors, en els que s’havien de dur a terme assajos i muntar la infraestructura necessària.

L’equip de Manel Camp està buscant una data alternativa per dur a terme el concert, que tot apunta que serà als voltants de maig. Els espectadors que ja van comprar les entrades pel concert d’aquest diumenge les poden fer servir per al moment que es dugui a terme el concert ajornat. Per aquells que prefereixin la devolució de l’import, ho poden fer a través de la web www.entrapolis.com.

 

Un programa d’actes transversal amb més de 100 activitats

El concert de Manel Camp  forma part d’un programa que conté més de 40 accions i 100 activitats i que està distribuït en set eixos temàtics: Espiritualitat i Pensament; De Manresa al Món; Educació; Cultura i Art; Música i Festa; Joventut, i Esport. Destaca el fòrum internacional de debat interreligiós —que abordarà el canvi climàtic des de la mirada jove— i les accions que enforteixen la connexió entre el País Basc i Catalunya, inici i final del Camí Ignasià. També les actuacions culturals i musicals, amb Love of Lesbian, la cantant israeliana Noa, l’Orfeón Donostiarra, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Sílvia Pérez Cruz, Carles Cases, l’Escolania de Montserrat o Jordi Savall, entre molts altres. El programa sencer es pot descobrir a www.manresa2022.cat.

L’organització està liderada per l’Ajuntament de Manresa i l’Oficina Tècnica de Manresa 2022, que compten amb un bon nombre d’institucions, organismes, entitats, associacions i persones a títol individual que s’han implicat en el projecte.

 

De Manresa al món

Manresa 2022 commemora els 500 anys de l’arribada d’Ignasi de Loiola a Manresa, de camí en el seu pelegrinatge cap a Jerusalem. Ignasi va estar-se prop d’un any a la ciutat, s’hi va inspirar per a escriure els ‘Exercicis Espirituals’ i hi va tenir una experiència reveladora, que va marcar la seva vida i el va dur a fundar la Companyia de Jesús. Per això, Manresa és considerada ciutat bressol de l’orde jesuïta. Tant és així que molts centres jesuïtes arreu del món duen el nom de Manresa. La commemoració —de relleu mundial— permet reivindicar i potenciar el llegat patrimonial de Manresa i consolidar el seu paper com a final del Camí Ignasià.

Documents relacionats

  • imagen