El Conservatori Municipal de Música de Manresa ofereix aquest diumenge el concert dels guanyadors del concurs Joves Talents

Es farà a la sala petita del Kursaal, aquest diumenge 10 d’abril, a les 12 del migdia.

imagen

El Conservatori Municipal de Música de Manresa (CMMM) oferirà aquest diumenge 10 d’abril el concert dels guanyadors del concurs Joves Talents 2022, que tindrà lloc a la sala petita del teatre Kursaal, a les 12 del migdia.

Aquest concert és elpremi del concurs intern que es porta a terme al Conservatori des de fa anys per valorar el talent, el treball i l’esforç dels joves estudiants de música.

Adreçat a tots els alumnes del CMMM de qualsevol nivell d’estudis, des de l’elemental fins a l’últim curs del grau professional o l’escola avançada que toquin qualsevol instrument o que formin un grup de cambra.

 

El Kursaal ofereix una molt bona oportunitat perquè els joves estudiants de música tinguin la possibilitat d’actuar  al seu teatre.

En aquesta edició s’hi han presentat 27 alumnes i se n’han seleccionat 15 per al concert de diumenge. Per conèixer el programa del concert consulteu aquest enllaç.

Les entrades es poden reservar a la web del Teatre Kursaal en aquest enllaç o bé presencialment a les taquilles de teatre.

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen