Love of Lesbian aterrarà el dia 30 d’abril al Palau Firal de Manresa amb més de 2.000 entrades venudes

Encara es poden adquirir entrades per al concert, que forma part dels actes de Manresa 2022, a la web lolmanresa2022.cat. La zona del Palau Firal comptarà amb aparcament i amb una zona de food trucks. Les portes del recinte s’obriran a les 20 h. La vetllada s’iniciarà amb el concert de la cantant Maio (20.30 h), que precedirà l’actuació de Love of Lesbian, prevista per abans de les 22 h.


imagen

Provinent de la seva gira mundial, Love of Lesbian aterrarà el dia 30 d’abril al Palau Firal de Manresa. La banda liderada per Santi Balmes ja ha venut més de 2.000 entrades per al concert de Manresa, que se celebrarà el dia 30 d’abril, al Palau Firal, amb la cantant Maio com a telonera. L’actuació a la capital del Bages —dins els actes de Manresa 2022— serà la primera de l’any a Catalunya del grup barceloní. Encara es poden adquirir entrades per al concert a la web lolmanresa2022.cat.

La zona del Palau Firal comptarà amb una zona de food trucks. Les portes del recinte s’obriran a les 20 h. La vetllada s’iniciarà amb el concert de Maio (20.30 h), que precedirà l’actuació de Love of Lesbian, prevista per abans de les 22 h. S’habilitaran aparcaments als entorns del Palau Firal i als carrers Castellfollit, d’Albert Einstein i Castelladral.

Love of Lesbian es troba actualment en gira mundial presentant el seu nou disc V.E.H.N. (Viaje épico hacia la nada), un treball discogràfic que va arribar ja fa quasi un any, i que va suposar un pas més en la carrera de la banda. Gairebé deu anys després del seu últim concert a la capital del Bages, el grup torna a Manresa per fer vibrar la ciutat i omplir-la de poesia, art i màgia.

 

Documents relacionats

  • imagen