Un curs sobre la diversitat religiosa a Catalunya s'impartirà a Manresa la setmana vinent

Es farà els dies 3, 6, 13 i 17 de juny al Palau Firal i l’organitza la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya 

El dies 3, 6, 13 i 17 s’impartirà al Palau Firal de Manresa el curs “Diversitat religiosa a Catalunya. Conceptes i criteris d’aplicació”. L’Organitza la Generalitat de Catalunya, en col•laboració amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, amb l’objectiu de dotar d’eines al personal de les administracions públiques catalanes per tal de garantir la gestió pública de la diversitat religiosa a Catalunya. 

Es tracta d’un curs adreçat a empleats públics en general i, específicament, a aquells que hagin de planificar serveis públics o atendre persones d’orígens culturals i de religions diverses. 

El curs es fa de forma itinerant a diversos municipis catalans i aquest any ja s’ha impartit a Lleida, Tortosa, Girona i Barcelona durant els mesos de febrer a maig. Es preveu que durant el 2014 s’imparteixi el mateix curs a un total de 11 ciutats catalanes, formant fins a 275 treballadors públics. 

Els docents del curs són professors universitaris experts en el coneixement de les diverses confessions religioses que tenen presència actualment a Catalunya. Els cursos s’adapten i es reorienten en funció dels municipis on s’imparteix, adequant-los amb les realitats migratòries i religioses dels territoris on s’adrecen.