L’Ajuntament farà aquest diumenge millores en l’itinerari de vianants als carrers Sant Cristòfol i Sant Blai

Es faran treballs de senyalització horitzontal, ampliació de passos de vianants i  instal·lació de pilones per millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants en aquests entorns.

imagen

La Secció de Transport, Estacionaments i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament de Manresa ha informat que aquest pròxim diumenge 29 de maig, farà treballs de senyalització horitzontal (pintura) al carrer Sant Cristòfol i carrer Sant Blai.


La primera actuació es farà a l’itinerari de vianants del carrer Sant Cristòfol, al tram entre el carrer Viladordis i  el carrer Pilar Bertran Vallès. Els treballs consistiran en la senyalització horitzontal de vorera en calçada i la instal·lació de pilones de protecció; la instal·lació de pilones al centre de la calçada per evitar girs prohibits en l’accés i sortida de l’aparcament de l’activitat del supermercat; l’ampliació del pas de vianants del carrer Vallès; i la modificació dels carrils de circulació al carrer Sant Cristòfol previ a la cruïlla amb el carrer Viladordis.


La segona actuació té la finalitat de millorar la seguretat del Camí Escolar de l’Escola Ítaca. Els treballs consistiran en l’ampliació dels passos de vianants de la cruïlla del carrer Sant Blai amb el carrer Sant Jaume; la senyalització d’aparcament de motos abans de pas de vianants al carrer Sant Blai; i la instal·lació de pilons a la illeta existent abans del pas.


Amb motiu d’aquests treballs es prohibirà l’estacionament dels àmbits d’actuació de senyalització horitzontal, i puntualment es realitzaran talls de trànsit de vehicles mantenint el pas del transport públic de viatgers.

 

 

Documents relacionats

  • imagen