Manresa acull aquesta pròxima matinada el rodatge de la sèrie “Las invisibles”, amb Lolita Flores i Maria Pujalte

Entre les 12 de la nit i les 4 de la matinada de dissabte, hi haurà talls de trànsit puntuals al carrer Flor de Lis i l’avinguda Bases de Manresa, entre la plaça Bages i l’Avinguda Univesitària


imagen

Manresa acollirà aquesta matinada de divendres a dissabte, de les 0 h a les 4 h, el rodatge de la sèrie de TV “Las invisibles”, una producció de la productora Morena  Morena Films y VIS, la divisió d’estudis internacionals de Paramount, La sèrie narra la història d’un grup de cinc dones que s’ enfronten a les difícils condicions de treball como a cambreres d’un pis d’un hotel de la costa mediterrània.

Las Invisibles compta amb actrius com Lolita Flores, María Pujalte, Yoshira Escárrega, Elena Irureta, Paula del Río, Paula Mirá, i Yaël Belicha. La sèrie està creada pel guionista Héctor Lozano (creador també de l’exitosa sèrie Merlí), està dirigida por Menna Fité (Merlí. Sapere Aude) i té como a productor xecutiu a Pedro Uriol (Bajocero).

Durant els rodatge, es faran  talls de trànsit puntals al carrer Flor de Lis i a l’avinguda Bases de Manresa entre la plaça Bages i l’avinguda Universitària.

Documents relacionats

  • imagen