El Conservatori de Música organitza un concert amb les músiques del correfoc i un altre per homenatjar el professor Enric Martínez

El concert del correfoc tindrà lloc aquest dissabte, a les 18.30h, a la plaça de la Música, amb la banda i les orquestres del Conservatori. Dijous vinent, l’Auditori del Conservatori acollirà un concert d’homenatge al professor de trompa Enric Martínez Aragó, que va morir el 14 de febrer passat.

imagen

El Conservatori Municipal de Música de Manresa organitza per aquests propers dies dos concerts, un amb les músiques del correfoc, demà dissabte, i un altre dijous de la setmana que ve per homenatjar el professor Enric Martínez Aragó, que va morir el 14 de febrer passat.

El concert d’aquest dissabte tindrà lloc a les 18.30h a la plaça de la Música. Anirà a càrrec de l’Orquestra Juvenil, l’Orquestra Simfònica i la Banda simfònica del Conservatori. El concert forma part del projecte que l’equipament municipal portarà a terme a l’octubre, juntament amb Xàldiga, a la Fira Mediterrània de Manresa.

D’altra banda, dijous vinent, 9 de juny, a les 20h, l’Auditori del Conservatori acollirà un concert d’homenatge a Enric Martínez Aragó, que va ser durant 25 anys professor de trompa del Conservatori de Música i que va morir el 14 de febrer passat, a l’edat de 56 anys. El concert comptarà amb la participació de professors, alumnes i ex-alumnes del Conservatori. També hi participarà la secció de trompes de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Documents adjunts:

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen
  • imagen