Salvador Cardús i Marina Subirats parlaran d’Escola i Societat al novè diàleg de l’Àgora Educació 2022

Serà el novè dels diàlegs educatius en el marc del programa Manresa 2022. Fins ara, més de 600 persones han seguit els diàlegs presencialment. Totes les converses es poden recuperar íntegrament al canal de Youtube de la Universitat

imagen

Salvador Cardús i Marina Subirats seran els protagonistes del proper dels diàlegs educatius de l’Àgora Educació 2022, que se celebrarà el 14 de juny i que girarà a l’entorn de la relació entre escola i societat. Salvador Cardús és sociòleg, periodista, escriptor, doctor en Ciències Econòmiques i ha treballat en la Sociologia de l’Educació i de les identitats nacionals. Marina Subirats també és sociòloga i la seva activitat professional ha girat a l’entorn de la Sociologia de la Dona i de l’Educació. La conversa es farà a la sala d’actes de l’edifici FUB2 a les 18.30 h. Per assistir-hi cal inscriure’s en aquest enllaç.

El diàleg forma part del programa d’activitats “Àgora 2022, Mestres que (es) transformen”. La programació, adreçada a fomentar la reflexió i el debat entre la comunitat educativa de la ciutat per activar canvis i millores als centres educatius i al conjunt de la societat, dona resposta a un encàrrec de l’Ajuntament de Manresa en el marc del programa d’activitats de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la capital del Bages.El cicle de diàlegs, una dotzena en total, s’allargarà fins al mes de novembre. Els propers diàlegs abordaran qüestions com Eines digitals; Escola i Transformació comunitària; i Innovació per a la transformació. Fins ara, més de 600 persones han assistit als vuit diàlegs que s’han celebrat, que es poden recuperar íntegrament al canal de Youtube d’UManresa.

 

 

Documents relacionats

  • imagen