L’Hora Feliç celebra aquest dissabte la tercera edició, amb concerts a la Baixada dels Drets

La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Manresa, té l’objectiu de dinamitzar durant tot el dia el comerç, l’hostaleria, els veïns i els vianants d’aquesta zona. Al llarg del dia, hi haurà actuacions musicals i animació en una de les entrades principals del Centre Històric de Manresa.

imagen

Tot està a punt perquè aquest dissabte, 11 de juny, se celebri la tercera edició de L’Hora Feliç, organitzada per l’Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria de Centre Històric. Es tracta d’una iniciativa nascuda l’estiu del 2020 amb l’objectiu de dinamitzar el comerç, la hostaleria i la vida del Centre Històric de la ciutat. Enguany, la jornada se celebrarà a la Baixada dels Drets, una de les portes d’entrada del nucli històric, i inclourà un vermut musical i concerts.

La jornada començarà a les 12 del migdia, amb el vermut musical, a càrrec del grup de dj’s vigatanes “PD Ruïnoses”, que amenitzaran la zona fins a les 3 de la tarda.

A les 6 de la tarda, començarà el concert duet barceloní “Ual·la”, format per Modesto Lai i Alba Rubió. El grup s’ha viralitzat a les xarxes socials amb els seus vídeos i ha acumulat milers de seguidors amb la seva forma única d’entendre la tablemusic. “Play!”, el seu últim espectacle, és una invitació al joc permanent, a posar en relació elements dispars sense un sentit concret per explorar possibilitats creatives sense límits i abraçar formes diverses de la realitat.

Finalment, a 2/4 de 8 de la tarda, serà el torn del grup “Vardo Wagon”. Format l’any 2020 al bell mig del Centre Històric de Manresa, aquest projecte musical fusiona elements i cançons populars de diferents llocs amb melodies i ritmes que transporten a l’oient a paisatges evocatius molt diversos. Ells mateixos es defineixen com un viatge musical del Mediterrani a l’Orient Mitjà i s’inspiren en la música folk de l’est d’Europa i del Mediterrani. El quartet està format per Pep Bashi al saxo soprano, Jiří  Václavík al contrabaix, Josep Pinyot a la guitarra i David Roca a la percussió.


Tall de trànsit al carrer de Santa Llúcia


Amb motiu de L'Hora Feliç, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Santa Llúcia, entre les 10.30h i les 22.30h, en el tram entre la plaça Sant Ignasi i la plaça Immaculada. Els vehicles que hagin d’accedir als carrers Santa Llúcia, Galceran Andreu, Codinella, Baixada de La Seu o Vallfonollosa, ho podran fer a través de la Plaça Major i la Baixada del Pòpul (sistema de control d’accés no operatiu en aquest horari).

 

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen