Lliurament de premis i estrena de l’exposició de relats i il·lustracions del concurs de Sant Jordi de Regió7

L’acte d’estrena de l’exposició i el lliurament de premis es farà aquest dimecres 15 de juny, a les 18 h a l’Espai Jove Joan Amades, i comptarà amb la presència de les regidores de Cultura, Anna Crespo Obiols, i d’Infància i Joventut, Rosa M. Ortega Juncosa.


imagen

Aquest dimecres 15 de juny, a les 18 h, s’inaugura a l’Espai Jove Joan Amades (c/Sant Blai, 14) l’exposició dels relats de les persones guanyadores i finalistes del 10è Concurs de Relats Breus de Regió7, il·lustrats per 10 joves artistes. Enguany, els relats presentats havien de vincular la llegenda de Sant Jordi amb la figura de Sant Ignasi de Loiola.

L’acte de lliurament de premis i l'estrena de l’exposició comptarà amb la presència de les regidores de Cultura, Anna Crespo Obiols, i d’Infància, Joventut i Gent Gran, Rosa M. Ortega Juncosa. Per segon any consecutiu les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Manresa han participat en donar una major difusió d’aquest projecte, així com potenciar que persones joves il·lustrin els diferents relats, i així donar una vessant creativa a nivell d’arts plàstiques que acompanyés els relats.

Aquesta 10a edició del Concurs ha tingut com a guanyadors/es Àngels Fusté Gamisans (1r premi), Meritxell Genescà Francitorra (2n premi) i Laia Arnau Zamora (3r premi). Les set persones finalistes han estat Roser Caus Potroñ, Eugènia Abadal Soler, Sílvia Mañas Vidal, Sara Pérez Campillo, Adrià Blanco Claramunt, Anna Forés Algué i Alba Llamas Amorós.

Les persones que han realitzat il·lustracions són Milena Castillo, Brisa Rojo, Mireia Pujol, Joel Molina, Emma Flores, Maria Claramunt, David Aguilera, Eva Jané, Mireia Lato i Laia Jaumandreu.

L’exposició es podrà visitar fins el 31 de juliol a l’Espai Jove Joan Amades cada matí de les 9 a les 14 del migdia. A posteriori l’exposició es podrà visitar als següents espais de la ciutat:

  • Mitjans de setembre – Biblioteca del Casino
  • Octubre – Casal de Joves La Kampana
  • Novembre – Biblioteca Ateneu Les Bases
  • Desembre – Espai Manresa 1522
  • Gener- Centre Cívic Selves i Carner
  • Febrer – Casal de les Escodines

La desena edició d’aquest certamen literari que impulsa el diari Regió7 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa ha rebut 49 relats i ha tingut com a jurat  periodista i escriptora Gemma Camps; els també escriptors Llorenç Capdevila i Jordi Estrada; l’experta en llibres i tiktoker Maryam Assakat; i la directora del Consorci per a la Normalització Lingüística Montserrat, Núria Brugarolas.  

Documents relacionats

  • imagen