Manresa estrena un panell electrònic que informarà a temps real de les places disponibles als pàrquings públics

S’ha instal·lat a l’accés sud de la ciutat, a la carretera C-1411z, a prop del Pont Vell. A la vegada, s’ha estrenat un apartat a la web municipal on també es pot consultar a temps real la disponibilitat de places.

imagen

Aquest divendres ha entrat en funcionament el nou panell electrònic que s’ha instal·lat a l’accés sud de la ciutat —a la carretera C-1411z, a prop del Pont Vell— per informar a temps real de les places d’aparcament lliures als pàrquings públics de Quatre Cantons, La Seu Centre (plaça de la Reforma) i Centre Històric. A la vegada, l’Ajuntament de Manresa ha estrenat un apartat a la web municipal on també es pot consultar a temps real la disponibilitat de places.

 

La instal·lació de la pantalla complementa el paquet de mesures que es van executar fa uns mesos per millorar la mobilitat a l’entrada de Manresa i donar prioritat als vianants al Camí de la Cova i a altres atractius patrimonials i comercials del Centre Històric. L’objectiu és el de donar informació vàlida i a temps real als conductors que entren a la ciutat, amb la voluntat que es puguin evitar circulacions innecessàries, sobretot en els dies de més afluència.

 

L’actuació s’emmarca en les accions realitzades per l’Ajuntament de Manresa en clau de Ciutat Intel·ligent, entre les quals també destaca la instal·lació de punts wi-fi gratuïts al Passeig Pere III (entre Sant Domènec i Crist Rei), als espais públics d'interès turístic i a 34 edificis municipals o la implantació de sistemes interns que permeten millorar la gestió de dades.

 

 

*Imatge: El regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent, Josep Gili Prat (tercer per l'esquerra), amb l’equip tècnic de la regidoria

Documents relacionats

  • imagen