Clou amb èxit la primera edició del Torneig 3x3 Manresa de bàsquet

La jornada es va disputar dissabte amb la participació de 210 jugadors i jugadores en totes les categories. El torneig estava organitzat pel Manresa Club Bàsquet Femení, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, en el marc de la programació de Manresa Capitalitat del Bàsquet Femení.

 

imagen

El Complex Nou Vell Congost de Manresa va acollir dissabte passat la primera edició del Torneig 3x3 de bàsquet en les categories masculines i femenines, una autèntica festa esportiva que va comptar amb la participació de 210 jugadors i jugadores.

El torneig estava organitzat pel Manresa Club Bàsquet Femení, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa. Aquest esdeveniment esportiu forma part de la programació Manresa Capitalitat del Bàsquet Femení.

Al matí es va disputar les competicions dels més joves (preminis i minis). A la tarda va ser el torn  de les categories més grans (infantils, cadets, juniors, sèniors i veterans). El lliurament de guardons va anar a càrrec del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Antoni Massegú Calveras.

Equips Gunyadors:

Premini masculí:  Els Triplistes
Premini femení:  Les Pro
Mini masculí:  NBA Drafi
Mini femení:  Stranger Queens
Infantil masculí: Hoop Guards
Infantil femení: JSI
Cadet masculí: Black and White
Cadet femení: Hakuna Matata
Junior masculí: Pray for Bruno
Sènior masculí: Sex Pistols
Equip Sènior-sènior-veterà femení:  Ens podeu dir shooters

Documents relacionats

  • imagen