Caminada de marxa nòrdica a l'entorn de la Torre Lluvià i de “la Taula” aquest diumenge

L’excursió, que s’inclou dins dels itineraris de l’Anella Verda, sortirà des de l’aparcament del pavelló del Nou Congost a les 9 del matí i farà un recorregut de només 8 kilòmetres.

imagen

Per tancar el curs i abans d’entrar a l’estiu, Meandre proposa per aquest diumenge 1 de Juny, una caminada curta en marxa nòrdica de només 8 kilòmetres a l’entorn de la Torre Lluvià i de “la Taula”’.

La sortida serà a les 9 del matí des de l’aparcament del pavelló del Nou Congost. En el recorregut es podran veure les obres de restauració de l’edifici modernista de la Torre Lluvià, equipament municipal que ha de ser el futur centre d’interpretació dels valors agrícoles i mediambientals de l’Anella Verda i Pla de Bages.

L’excursió, que serà guiada per Lluís Garriga de Meandre i compta amb la preparació física d’Elena Vers de Fisioclub, té previst arribar al punt de partida al voltant de les 12 on es faran estiraments i es podrà gaudir d'un piscolabis de fi de curs. 

La inscripció, que es realitza al mateix moment de la sortida, és de 5 euros pel públic en general i de 2,5 euros pels socis.

Documents relacionats

  • imagen