32 persones ateses, totes de caràcter lleu, al Correfoc d’ahir al vespre

Un total de 32 persones van ser ateses al Correfoc d’aquest any, 7 de les quals van haver de ser traslladades a l’hospital, tot i que cap d’ells va patir ferides de caràcter greu. La xifra d’atencions va ser inferior a la del 2019, quan es van atendre 62 persones.

imagen

El Correfoc d'ahir al vespre, l'acte que tanca la Festa Major de Manresa i que congrega milers de persones al Centre Històric, es va tancar anit amb cap ferit de consideració i un total de 32 persones ateses, 7 de les quals van haver de ser traslladades a l’Hospital de Sant Joan de Déu, tot i que cap d’ells va patir ferides de caràcter greu.

 

De les persones traslladades a l’hospital, dues van ser per cremades als ulls, tres per cremades a les mans, una per cremades a l’orella i una per una contusió per una caiguda. No hi va haver cap ferit de gravetat. 

 

La xifra d’atencions és inferior a la del Correfoc del 2019, quan es van atendre 62 persones. De fet, des del 2017, la xifra ha anat en descens: el 2017 es van atendre 103 persones, el 2018 van ser 86, el 2019 en van ser 62 i enguany han estat 32.

 

 

El Centre de Coordinació, un any més a la plaça Europa

 

Un any més, el Centre de Coordinació es va muntar a la Plaça Europa. Durant el Correfoc, es va comptar amb la presència de Creu Roja, SEM, Bombers, ADF Pla de Bages, Protecció Civil, Policia Local de Manresa i Mossos d’Esquadra. Professionals d’Althaia també van ser presents a l’hospital de campanya de Protecció Civil, i a l’Hospital Sant Joan de Déu hi va haver atenció oftalmològica urgent durant la nit amb un oftalmòleg.

Documents relacionats

  • imagen