El govern municipal ajustarà els criteris de la proposta per flexibilitzar els usos del Parc Central i afavorir la instal·lació d'empreses

L'alcalde Valentí Junyent anuncia que en un termini de deu dies presentarà als membres del Pacte de Ciutat la nova proposta modificada.

imagen

El govern municipal de l’Ajuntament de Manresa ajustarà alguns dels criteris previstos en la proposta de modificació del conveni urbanístic pel desenvolupament el Parc Tecnològic de la Catalunya Central que va presentar el passat 20 de gener amb l’objectiu d’afavorir la implantació de noves activitats. 

La proposta, que era una petició expressa del Consorci Parc Central per intentar revitalitzar aquest espai  i que preveia la flexibilització dels requeriments existents per a la instal·lació d’empreses, ha estat analitzada amb detall aquest vespre en una reunió del Pacte de Ciutat per a la Promoció Econòmica i la Cohesió Social de Manresa.

A la reunió hi han assistit l’alcalde Valentí Junyent, la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós; el gerent municipal, Francesc de Puig; Joan Calmet (CiU), Felip González (PSC), Mireia Estefanell (ERC), Xavier Javaloyes (PP), Llorenç Juanola (Cambra de Comerç), Esteve Pintó i Núria Cabrera (Pimec); Benjamí García (Federació Empresarial de la Catalunya Central) i Lluís Vidal Sixto (CCOO).

La regidora Gratacós ha obert la sessió amb una exposició detallada del contingut del conveni urbanístic vigent del Parc Tecnològic de la Catalunya Central i de la modificació que plantejava el govern municipal. Posteriorment, s’ha obert un debat on els assistents han pogut posar de manifest la seva opinió sobre els canvis proposats.

Finalment, segons ha explicat l’alcalde Valentí Junyent, “el govern municipal s’ha compromès a ajustar més els criteris” de la seva proposta inicial, en resposta a les opinions expressades durant la reunió, i ha anunciat que en un termini de deu dies presentarà als membres del Pacte de Ciutat la nova proposta modificada.

Documents relacionats

  • imagen