A partir de dilluns es tallarà l’accés de vianants a la plaça del Mercat de Puigmercadal des de la Muralla de Carme

Amb motiu dels treballs de reparació i impermeabilització dels sostre de l’aparcament. Durant cinc setmanes, l’entrada a la plaça del Mercat de Puigmercadal s’haurà de fer des del carrer de la Canal,  des del carrer Nou, des de la plaça Pedregar i des de la plaça Milcentenari.

 

imagen

El Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials de l’Ajuntament de Manresa informa que, amb motiu dels treballs de reparació i impermeabilització dels sostre de l’aparcament del Mercat Puigmercadal, a partir de dilluns vinent, 12 de setembre, es tallarà l’accés de vianants a la plaça del Mercat des de la Muralla del Carme.


Durant unes 5 setmanes aproximadament, l’accés de vianants a la plaça del Mercat i a les parades del Mercat de Puigmercadal es farà des del carrer de la Canal, des del carrer Nou, des de la plaça Pedregar i des de la plaça Milcentenari. 

 

L’Ajuntament de Manresa va iniciar des de finals d’abril les obres d’impermeabilització de l’estacionament soterrat del Mercat de Puigmercadal. L’actuació en marxa inclou la millora de les deficiències en la pavimentació actual i la reparació dels elements estructurals del forjat malmesos pels efectes del trànsit de vehicles i l’aigua de pluja.

Els treballs es completaran amb  millores a la xarxa de serveis, la instal·lació de dues columnes d’enllumenat públic, un banc de 6 metres i una paperera. El nou espai pretén donar prioritat al vianant, malgrat permetre l’accés a vehicles pesants per a càrrega i descàrrega de mercaderies al Mercat.

L’actuació té un pressupost de 223.862 euros i es fa sobre una superfície de 447 m2, a l’espai de la plaça més proper a la Muralla del Carme.

 

Documents relacionats

  • imagen