La Síndica de Greuges atendrà consultes i queixes a Manresa de forma telemàtica el 3 d’octubre

Prèviament, cal concertar entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124, enviar un correu electrònic a sindic@sindic.cat, o a través de la pàgina web https://www.sindic.cat

imagen

L’equip de la Síndica de Greuges de Catalunya atendrà el pròxim 3 d’octubre  les queixes i consultes de les manresanes i manresans. En aquesta ocasió la visita es farà de forma telemàtica (per trucada o videotrucada). 

Per ser atès cal concertar entrevista trucant prèviament al telèfon 900 124 124, entrant a la pàgina web de la Síndica de Greuges de Catalunya https://www.sindic.cat o enviant un missatge a l'adreça electrònica  sindic@sindic.cat.

La Síndica té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisora i col·laboradora de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament.

També supervisa les empreses privades que presten serveis d'interès públic, com ara la llum, la telefonia, l'aigua, el gas, el servei postal, etc.

Cal recordar que el 30 de juny passat el Parlament de Catalunya va escollir a Esther Giménez-Salinas com a nova Síndica de Greuges de Catalunya i va rellevar en el càrrec a Rafael Ribó Massó, que ha estat Síndic els darrers divuit anys.  Esther Giménez-Salinas es converteix en la primera dona en qui recau aquesta responsabilitat. La nova síndica va ser rectora de la Universitat Ramon Llull i vocal del CGPJ i  ocuparà el càrrec els pròxims sis anys sense poder ser reelegida.

Documents relacionats

  • imagen