Manresa celebrarà el 28 de setembre l’acte ‘Amb la recerca, fem ciutat’, enguany centrada en la salut

La vetllada, que s’emmarca en la Nit Europea de la Recerca, vol posar de manifest el potencial investigador de la ciutat. Està organitzada per l’Ajuntament de Manresa, UPC Manresa, el Campus Manresa de la UVic-UCC, la Biblioteca del Campus (BCUM), Eurecat, Althaia, Sant Andreu Salut i l’ICS Catalunya Central. Les inscripcions ja estan obertes.

imagen

La regidoria d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa ja ho té tot a punt per a la celebració de l’acte ‘Amb la recerca, fem ciutat’, una iniciativa que va néixer l’any passat amb la voluntat de posar de manifest el potencial investigador que té la ciutat i per refermar el paper de Manresa com a ciutat universitària. UPC Manresa i el Campus Manresa de la UVic-UCC formen part de l’organització de la vetllada, que enguany sumarà l’experiència d’Eurecat, Althaia, Sant Andreu Salut i l’ICS Catalunya Central, agents imprescindibles per abordar la temàtica de la que serà la segona edició de l’acte: la recerca en el camp de la salut. També participen en l’organització l’Observatori de la recerca de la Catalunya Central i la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM).

 

La jornada, que es presentarà ben aviat en roda de premsa, ja té les inscripcions obertes, que es poden fer a través d’aquest enllaç. L’acte central es farà el dimecres 28 de setembre a les 19 h, al pati de l’escorxador (plaça Bages), i contindrà un cicle de sis micro-xerrades sobre recerca en l’àmbit de la salut. Abans, a les 17.30 h, es farà l’activitat ‘Laboratoris oberts’, que permetrà conèixer diferents espais de les universitats de Manresa. També a les 17.30 h tindrà lloc la proposta ‘Cafè amb la recerca’, a la Biblioteca del Campus (BCUM). Aquesta acció compta amb la col·laboració d’ACCIÓ. A més a més, al pati de l’escorxador dues empreses mostraran la seva tecnologia d’aplicació al camp de la salut.

 

L’acte ‘Amb la recerca fem ciutat’ s’emmarca en la Nit Europea de la Recerca, un esdeveniment públic d’àmbit europeu que se celebra de forma simultània a 300 ciutats de 30 països d’Europa, i que està dedicada a la divulgació de la ciència.

Documents relacionats

  • imagen