Motos i sidecars aparquen al claustre del Museu Comarcal aquest cap de setmana

Es tracta d’una mostra de 15 sidecars que es podran visitar en l’horari habitual del museu. El plat fort serà el recorregut que els vehicles faran el matí del dissabte pels carrers de Manresa. Sortiran del Museu a les 11.30 h i s’aturaran a la Plaça Sant Domènec.

imagen

Aquest cap de setmana, 7 i 8 de febrer, el claustre del Museu Comarcal de Manresa acull un una trobada exposició de motos amb sidecar. La mostra, que aplega 15 d’aquests vehicles, es podrà visitar en l’horari habitual del museu, dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenge de 10 a 14 h.

El sidecars recorren Manresa

El punta àlgid de l’esdeveniment serà el dissabte al mati quan les motos i els sidecars amb els seus propietaris faran una ruta pels carrers de la capital del Bages.

L’itinerari començarà al Museu a les 11.30 h i anirà cap a la via Sant Ignasi, direcció la Bonavista, Passeig Pere III, carrer Guimerà, Plaça Sant Domènec (on faran una aturada) i retorn al museu per la carretera de Vic, carrer Bilbao i un altre cop per la via Sant Ignasi i estacionament al Claustre.

Es tracta d’una reunió informal preparada a partir de la idea d’un grup d’amics i amants d’aquest tipus de vehicles, per aix&ogr ave;, a més dels 15 exemplars que formen la mostra també se’ls afegirà algun més per fer una visita temporal als companys.

Exposició de fotografies i filmacions

Per complementar la trobada es farà una exposició fotogràfica en una sala annexa al claustre amb obres de Cristina Fender i amb diverses imatges cedides per col·leccionistes manresans. Algunes fotografies i filmacions relacionades amb el món del sidecar s’aniran projectant sobre una pantalla durant tota la jornada.

Amb aquesta proposta el Museu vol ampliar l’abast dels públics als quals s’adreça. El món del motor està fortament arrelat a la ciutat i a la comarca i per aquest motiu l’objectiu és continuar organitzant trobades d’aquest tipus o desenvolupar projectes de recerca de memòria local que es centrin en l’ent orn del motor.

L’organització d’aquest acte ha anat a càrrec del Museu Comarcal de Manresa i d’un grup d’afeccionats i amb la col·laboració de l’Associació per al Museu Comarcal i el Moto Club Manresa. Algunes cases comercials també hi han donat suport

Documents relacionats

  • imagen