L’Ajuntament de Manresa millora l'espai lliure per a gossos del carrer Cerdanya

• L’actuació dóna resposta a la petició de persones d’aquest entorn de la ciutat per tenir un espai més adequat per a gossos, per tal que puguin gaudir de l’esbarjo i córrer en un espai tancat.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha finalitzat els treballs de millora de l'espai lliure per a gossos del carrer Cerdanya. Els treballs, que es va iniciar el desembre passat, re sponen a la petició dels propietaris de gossos de la ciutat per millorar aquest espai tancat –conegut popularment com a pipi-can- amb l’objectiu d’afavorir l’esbarjo dels animals de forma lliure i amb mesures higièniques i de seguretat adequades.

Les actuacions que s'hi han dut a terme han estat la construcció d'una nova escala amb travesses i formigó, per substituir l'antiga escala de travesses i sauló que estava molt erosionada; la substitució de la malla de simple torsió existent a l'esquerra de l'entrada que estava en mal estat, per una nova tanca de simple torsió; i els treballs per a la coronació del muret que suporta la tanca, amb noves peces de formigó prefabricat. Els treballs s’han completat amb una estesa de sauló per tapar els forats més grossos així com una desbrossada a tot l'espai.

El cost total de les obres ha estat de 11.070 euros. 

Documents relacionats

  • imagen