La façana de l'Ajuntament de Manresa s'il·luminarà de blau aquest diumenge pel Dia Internacional de l'Educació Social

Aquesta acció mostra el suport municipal a la campanya que enguany porta per lema "Col·legieu-vos i organitzeu-vos, perquè necessitem la vostra força " que impulsa el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).

 

imagen

L'Ajuntament de Manresa es tornarà a sumar  enguany a la commemoració del Dia Internacional de l'Educació Social i il·luminarà de color blau la façana de l'edifici consistorial aquest diumenge, 2 d'octubre, en horari de 19.40 a 22.30 h.


D'aquesta manera, el consistori dona suport a la campanya que en aquesta edició porta per lema Col·legieu-vos i organitzeu-vos, perquè necessitem la vostra força!, que impulsa el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), i amb voluntat de reconèixer el treball dels professionals de l'Educació Social i “sensibilitzar sobre la necessitat de col·legiar-se i enfortir la professió allà on ara es troba debilitada”.


La feina dels educadors i educadores socials es basa a millorar la vida de les persones a través d'intervencions que permetin superar obstacles, en els diferents nivells que componen la societat: inserció social, la família, l'educació i l'àmbit personal.

Documents relacionats

  • imagen