S’inaugura «El Banquet», una exposició de ceràmica de joves participants en les activitats de l’Estiu Jove 2022

La mostra de ceràmica és el resultat dels tallers impartits per l’artista Anna Benet i es podrà visitar fins al 18 de novembre a l’Espai Jove Joan Amades. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo Obiols.

 

imagen

L’Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages va acollir ahir l’acte d’inauguració de l’exposició “El Banquet”, un mostra de peces de ceràmica elaborades pels joves participants en els tallers de ceràmica impartits per l’artista Anna Benet i Prat, en el marc de les activitats de l’Estiu Jove 2022.

A l’exposició, treballada conjuntament per les regidories de Cultura i d’Infància, Joventut i Persones Grans; de l’Ajuntament de Manresa, es mostren les peces ja cuites, elaborades per l’alumnat amb diferents tècniques explicades durant els tallers.

Als tallers hi van participar vint joves de Manresa, entre els quals  persones integrants del Club Social Mosaic (Convent de Santa Clara) i del  Centre de Salut Mental Infantojuvenil (CSMIJ) d’Althaia, amb la voluntat de reforçar el benestar físic, emocional i mental dels joves a través  de les arts i les metodologies artístiques. La mostra es complementa amb fotografies realitzades per Pol Ribera i Guàrdia. 

A l’acte d’inauguració va assistir la regidora de Cultura, Anna Crespo Obiols, l’artista Anna Benet i Prat, i bon part dels i les joves artistes. Anna Benet i Prat (Sant Salvador de Guardiola, 1990) és Llicenciada en Belles Arts (UB i HfBK Dresden) amb Màster en Disseny i direcció d’art (Elisava) i Màster de Professorat especialitat de dibuix (UB). Actualment, estudia el cicle superior de Disseny i elaboració de producte ceràmic a l’Escola d’Arts de Vic i treballa pel seu compte en un taller al Centre Cultural Konvent a Cal Rosal. També és docent en un institut i imparteix classes de ceràmica.

La mostra es podrà visitar fins al 18 de novembre, dins l’horari habitual de l’Oficina Jove del Bages: dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 h i les tardes de dilluns a divendres de 16 a 19 h.  Cal recordar que l'Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves La Kampana ofereixen als joves artistes espais de forma gratuïta per exposar les seves obres o per rebre formació a través de tallers artístics.  Per a més informació o per exposar a l’Espai ExpressArt podeu contactar-nos a través del correu manresajove@ajmanresa.cat, per telèfon al 938771360 i per WhatsApp al 676664142.

Documents relacionats

  • imagen