L'alcalde rep l'equip junior masculí del CBiUM per la seva brillant actuació al campionat estatal de bàsquet

Els jugadors, entrenadors i membres de la junta directiva del club van rebre ahir al vespre un homenatge al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa pel seu sisè lloc al campìonat d’Espanya celebrat a Marin i Pontevedra.

imagen

L’alcalde de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent, va rebre ahir al vespre una representació de l’equip masculí junior A de bàsquet del CBiUM que ha aconseguit una brillant sisena posició al Campionat d’Espanya Junior Masculí celebrat a Marin i Pontevedra, en una competició que aplegava 32 clubs d’arreu de l’estat. 

A banda d’aquesta bona classificació, en els mèrits de l’equip manresà cal afegir que estat el club millor classificat amb jugadors només formats a Catalunya i sense jugadors de la resta de l’estat, ni comunitaris ni estrangers. La sisena posició és la millor classificació del club en aquest campionat d’Espanya des que la generació de la temporada 1985-1986 va aconseguir el tercer lloc al torneig que es va celebrar aleshores a Sabadell. 

L’acte de recepció va tenir lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa i va comptar amb la presència del president del club, Sebastià Catllà; i la majoria del components de la plantilla que enguany ha estat formada pels jugadors Jordi Clotet (capità), Joaquim Fernàndez, Marc Soler, Nil Sabata, Roger Pérez, Ferran Mas, Guillem Jou, Àlex Pedrosa, Arnau Camprubí, Adrià Hernández, Pau Campaña i Genís Canal; i els tècnics i directius Josep Riera, Josep Cuadros, Sergi Muñoz, Nil Llobet, Julià Franch, Lluis Amat i Nasi Perramon. 

Aquest equip està format amb jugadors i entrenadors de Manresa, Olesa de Monserrat, Cabrianes, Artes, Vilafranca, Santpedor, Llagostera, Vic, Cornellà, Esparreguera i Prats de Lluçanès. 

Durant l’acte, l’alcalde va felicitar els components de l’equip per aquest gran èxit que dóna prestigi a la ciutat i els va entregar una placa commemorativa. També els va encoratjar a continuar treballant amb la mateixa empenta.  

Documents relacionats

  • imagen