Obertes les inscripcions per a la nova edició de CEDEM Talent

El programa consta de dues entrevistes –una inicial i una final- i tres sessions formatives. S’ha obert el període d’inscripcions a l’adreça de  CEDEM Talent. La formació és gratuïta i les places són limitades.

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa ha posat en marxa una nova edició de  “CEDEM Talent”, un programa formatiu que té l’objectiu de treballar les actituds i les aptituds necessàries per ser una persona emprenedora d'èxit.

Des del CEDEM es valora aquesta proposta assegurant que “les aptituds i les actituds  són necessàries per ser una persona emprenedora d’èxit, ja que és tant o més important que tenir una bona idea. Perquè les idees no van soles, el seu impacte depèn en gran mesura de qui les executa”.

El programa és gratuït i es farà de forma presencial a les instal·lacions del CEDEM (Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral, 5-7. Manresa). Es farà  en sessions repartides entre els dies 14 i el 23 de novembre i es desenvoluparà de la següent manera:

  • Sessió 1: "El meu valor afegit"

Quin és el teu capital personal. Tingue'l present i fes-lo créixer.

Dilluns, 14 de novembre de 9.30 h a 12.30 h  • Entrevista  inicial:

Aquí comença el viatge d’autodescobriment, canvis i evolució professional i personal. Sessió en la que es cocrearà amb el/la participant l'enfoc i el pla de treball del seu procés personal. Es complementarà amb testos de personalitat, anàlisi conductual DISC, mapa competencial, avaluació motivadors,...

16 o 17 de novembre (data i hora a concertar individualment)

 

 

  • Sessió 2: "Gestió emocional"

Saber reconèixer l'estat emocional en el què ens trobem pe tal de què ens aporti beneficis concrets.

Divendres, 18 de novembre de 9.30 h a 12.30 h  • Sessió 3: "Automotivació i soft skills"

Les competències toves faciliten a la persona emprenedora habilitats per ser més eficaç i feliç en la gestió del propi negoci.

Dilluns, 21 de novembre de 9.30 h a 12.30 h  • Entrevista i valoració final:

Revisar individualment expectatives establertes al principi del programa així com la consecució de metes per veure els avanços, ressituar-se i establir el pla d'acció.

22 o 23 de novembre (data i hora a concretar individualment)

 

Inscripcions a: CEDEM TALENT

Documents relacionats

  • imagen