El Casal de les Escodines estrena demà l’exposició “Els colors del cor”, d’Oriol Rojo

Es podrà visitar fins al 30 de novembre. Oriol Rojo Soler és un jove artista manresà que es iniciar en la pintura als tallers de l'Art de Viure del Centre Ocupacional d'Ampans i presenta una mostra de gran vitalitat de colors i originalitat.

 

imagen

El Casal de les Escodines estrena demà, 9 de novembre a les 12 del migdia,  l’exposició “Els colors del cor”, d’Oriol Rojo Soler,  un artista manresà nascut el 1991, que es va iniciar en la pintura als tallers de l'Art de Viure del Centre Ocupacional d'Ampans i que ha exposat  la seva obra a Artés, Cabrianes, Navarcles i Santa Maria d’Oló.

 

Aquesta exposició artística de línia amateur forma  part de les activitats de dinamització que impulsa  l’Ajuntament de Manresa als centres cívics de la ciutat.

 

L’estil de l’Oriol Rojo es caracteritza per les línies enèrgiques, espontànies i fortes; els colors que més li agraden són el vermell i el negre.  La seva tècnica preferida és la pintura acrílica barrejada amb retoladors, tot i que també utilitza altres tècniques.

 

La seva passió per les formes i els colors el porta a pintar paisatges que ens transporten a la vitalitat dels colors i l’originalitat. La seva pintura ens permet viatjar a territoris onírics, a creacions sorprenents, belles i s’hi mostren éssers amb ànima arribats d’un altre lloc.

 

L’exposició mostra les habilitats artístiques de l’Oriol Rojo, el qual manifesta que “a través de la pintura li resulta més fàcil expressar les seves inquietuds i sentiments”.

 

“Els colors del cor” es podrà visitar al Casal de les Escodines, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h i els dissabtes al matí , de 10 a 14 h.

 

Documents relacionats

  • imagen