Demà l'Auditori de la Plana de l'Om acull una xerrada sobre com elaborar sopars nutritius pels infants

L’acte, que es farà a les 8 de la tarda, s’emmarca dins del 8è cicle de xerrades per a mares i pares i anirà a càrrec de Laia Puigdellívol, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica.

imagen

Demà, dijous 12 de febrer, tindrà lloc a l’Auditori de la Plana de l’Om la xerrada “Sopars nutritius, equilibrats i... satisfactoris” adreçada a pares i mares per aprendre a elaborar l’últim àpat del dia d’una forma equilibrada, variada i agradable per a tota la família.

L’acte, que començarà a les 8 del vespre i s’emmarca dins del 8è Cicle de xerrades per a mares i pares, anirà a càrrec de Laia Puigdellívol, directora del centre Alternatura i diplomada en Nutrició Humana i Dietètica especialitzada en alimentació i en sobrepès i obesitat infantil.

La dissertació versarà sobre tot allò que s’ha de saber en relació amb l’alimentació dels nens i nenes. Així, es donaran consells de com cuinar un sopar nutritiu, de fàcil digestió i amb alegria, especialment després d’arribar a casa cansat de treballar. Es donaran exemples de diferents menges per tal d’assegurar que els menuts creixin de forma adient.

Manresa ofereix per vuitè any consecutiu un cicle de xerrades informatives per a famílies amb infants i joves en edat escolar. El cicle és organitzat conjuntament per un grup d’escoles de primària de Manresa, les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), la Federació d’Associacions de Mares i Pares (FAMPA), les AMPA dels instituts i la Fundació Universitària del Bages (FUB).

Documents relacionats

  • imagen