Torna l’Arbre dels Desitjos per fomentar la campanya comercial de Nadal al Centre Històric

Es tracta d’una olivera que s’ha col·locat a la Plana de l’Om, i que un cop acabat el període nadalenc es plantarà al camí dels Corrals. Tothom hi podrà penjar els seus desitjos per al 2023. A més a més, els comerços del Centre Històric repartiran targetes i cordills entre la clientela.

 

imagen

Per fomentar el comerç local per la campanya de Nadal, des de les regidories del Centre Històric i de Comerç de l’Ajuntament de Manresa,  un any més s’ha instal·lat una olivera a la Plana de l’Om com a element tradicional manresà del Comerç i del Centre Històric del municipi. 

Aquesta olivera, anomenada “Arbre dels Desitjos”, pretén impulsar el comerç de proximitat, oferint als compradors una targeta amb un cordill perquè escriguin els seus desitjos de cara a l’any vinent i penjant-los a l’arbre. Es podran compartir els desitjos de nou any durant tot el mes de desembre i fins al 6 de gener del 2023.

Un cop acabada la temporada de Nadal, aquesta olivera es replantarà al camí dels Corrals (sota la Seu) per contribuir en l’embelliment de la zona on va néixer la ciutat de Manresa i la qual conté alguns dels elements més significatius del municipi.

El regidor de Centre Històric, Josep Maria Fius, ha assegurat que l’Arbre dels Desitjos “és un atractiu nadalenc situat en un dels principals recorreguts de vianants pel Centre Històric i animem a tothom a participar-hi”. Per la seva part, la regidora de Comerç, Núria Masgrau Fontanet, ha manifestat que “aquesta proposta se suma a altres iniciatives que l’Ajuntament ha posat en marxa per dinamitzar i ambientar els carrers de la ciutat i donar suport a la restauració i al comerç local” i ha afegit “que la ubicació d’aquest Arbre a la Plana de l’Om té la voluntat de posar en valor aquests espais comercials més tradicionals i de recolliment al bell mig del Centre Històric”.

(*) Peu de foto: El regidor de Centre Històric, Josep Maria Fius; i la regidora de Comerç, Núria Masgrau.

Documents relacionats

  • imagen