L’Ajuntament de Manresa inicia una campanya per potenciar el comerç local aquest Nadal

Sota el lema de “Aquest Nadal, tu fas comerç, tu fas Manresa”, la campanya posa de manifest que Manresa és un gran centre comercial a l’aire lliure, amb més de 1.500 establiments a disposició dels clients. També convida la ciutadania de tota la Catalunya Central a trepitjar els carrers, a passejar, a relaxar-se i a gaudir del Nadal a la ciutat, que també ofereix un centenar de propostes lúdiques i culturals.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat una campanya de comunicació per donar a conèixer i potenciar el comerç local de la ciutat. La campanya posa de manifest que Manresa és un gran centre comercial a l’aire lliure, amb més de 1.500 establiments a disposició dels clients, i convida la ciutadania de tota la Catalunya Central a trepitjar els carrers, a passejar, a relaxar-se i a gaudir del Nadal a la ciutat, que també ofereix un centenar de propostes lúdiques i culturals.

 

El lema escollit —“Aquest Nadal, tu fas comerç, tu fas Manresa”— dona continuïtat a la campanya del maig, quan també es va promocionar el comerç local aprofitant la nombrosa activitat de fires i esdeveniments que s’organitzen a la ciutat durant la primavera, i reforça el missatge “tu fas Manresa”, amb la idea de potenciar el sentiment de pertinença a la ciutat i al seu comerç. La campanya ha estat dissenyada per arribar a tots els públics. Així, s’ha preparat una campanya massiva a les principals xarxes socials i anuncis publicitaris a mitjans de comunicació i als busos de la ciutat, entre altres.

 

 

Un Nadal ple d’activitat

 

El tret de sortida del Nadal es va donar el cap de setmana del 26 i 27 de novembre amb la celebració de la Fira de Sant Andreu, l’encesa dels llums de Nadal i la inauguració de la pista de gel de la plaça Sant Domènec, que com cada any munta la UBIC de Manresa.

 

A més a més, durant aquestes festes s’han programat un centenar de propostes lúdiques, comercials, d’oci i culturals, com la Fira de Santa Llúcia, que es farà el cap de setmana del 10 i 11 de desembre, el Pessebre Vivent del Pont Llarg, Els Pastorets, el Carter Reial, el Campi qui Jugui —que retorna al Palau Firal— o la Cavalcada de Reis, que recupera el seu recorregut habitual després de les modificacions introduïes en els darrers dos anys a causa de la pandèmia. Podeu consultar totes les activitats en aquest enllaç. També, un any més, s’ha instal·lat l’Arbre dels Desitjos a la Plana de l’Om, per reforçar la campanya de Nadal al Centre Històric.

Documents relacionats

  • imagen