L'alumnat del PFI-PTT Manresa col·labora un altre any amb la Marató de TV3

Les 48 persones joves que estudien al PTT Manresa col·laboren de nou recaptant fons per a la Marató de TV3, dedicada enguany a la salut cardiovascular.

imagen

 

Les 48 persones joves que estan cursant les diferents especialitats del PFI que s’ofereixen a ProManresa, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament, col·laboren recaptant fons per a la Marató de TV3, dedicada enguany a la salut cardiovascular.

El proper dia 14/12/2022 l’alumnat del PTT estarà tot el matí ubicat a la plaça Sant Domènech de Manresa, on oferirà els següents serveis:

 

- Per una banda, el jovent del perfil d’Auxiliar de Vendes, oficina i atenció al públic posarà a la venta diferents ornaments nadalencs per a decorar l’Arbre de Nadal que han estat fabricats pels alumnes del perfil d’Auxiliar de mecànica i d`ajust i soldadura.


- L’alumnat del perfil d’Imatge Personal: Perruqueria i estètica s’estrena amb una taquilla inversa de servei de perruqueria i estètica, oferint a la ciutadania serveis de manicura, maquillatge i pentinats senzills.

 

El Pla de Transició al Treball és un programa del Departament d’Educació i l’Ajuntament de Manresa que s’ofereix als i a les joves estudiants que no han acreditat l’ESO i que tenen una edat compresa entre 16 i 21 anys.

L’alumnat matriculat està adscrit a l’Institut Lacetània, i segueix el seu mateix calendari escolar. Els joves que acreditin la formació poden accedir, mitjançant l’obtenció del certificat CAM, a la preinscripció de Cicles Formatius de Grau Mitjà de qualsevol família professional. Alhora, també poden obtenir un Certificat de Professionalitat de Nivell I, acreditat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Sistema Català de Qualificació Professional

Documents relacionats

  • imagen