Manresa participa en el cicle de passejades per a la gent gran “A 100 cap als 100”

Vint-i-quatre manresans i manresanes va fer ahir un recorregut per la zona de Gallecs, al municipi de Mollet.

imagen

Ahir, dijous 12 de febrer, vint-i-quatre manresans i manresanes van participar en el cicle de passejades per a la gent gran “A cent cap als 100” amb un recorregut per la zona de Gallecs, al municipi de Mollet.

El cicle està organitzat per les Regidories d’Esports i de Gent gran de l'Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes. “A cent cap als 100” és un projecte promogut per la Diputació de Barcelona, que va néixer l'any 2001, per promoure el intercanvi entre diferents municipis.

Aquesta activitat ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de 10 km ni inferiors als sis. Un dels objectius principals s'adreça a fomentar les relacions interpersonals i de grup.

El cicle permet participar en quatre passejades pels diferents municipis que formen el grup d’intercanvi i una cloenda. Les properes sortides programades són per al 25 de febrer a Sitges, el 26 de març a Santa M argarita i els Monjos i, finalment, el mes d’abril a Tona, on la Diputació de Barcelona organitzarà una jornada de cloenda que acollirà el total dels municipis participants en el projecte.

Documents relacionats

  • imagen