Afectacions de trànsit aquest diumenge al matí per la realització d’un vol per obtenir dades cartogràfiques de les Muralles, a l’entorn de la Seu

Diumenge, 18 de desembre, de 8 a 11.30 h, es tallarà el trànsit de vehicles als carrers Sant Marc i Via Sant Ignasi, entre el carrer Vidal i Barraquer i la rotonda de Sant Marc; al Passeig del Riu i baixada de la Reforma, entre la plaça de la Reforma i la rotonda de Sant Marc; i a la Carretera C-1411z, entre l’accés al Barri de Sant Pau i la rotonda de Sant Marc. També es tallarà el trànsit de vianants pel Camí dels Corrals i pels carrers Sant Marc i passeig del Riu en els trams afectats pels treballs.


 

imagen

L’àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona conjuntament amb la Secció de Cultura de l’Ajuntament de Manresa  informen que aquest diumenge, 18 de desembre, de les 8 a les 11.30 h del matí, es realitzarà un vol fotogramètric per a l’obtenció de dades cartogràfiques i d’ortofotometria de les Muralles, a l’entorn de la Basílica de la Seu. Amb motiu d’aquests treballs, les afectacions al trànsit seran les següents:

 

  • Es tallarà el trànsit de vehicles dels carrers:

-          Carrer Sant Marc i Via Sant Ignasi, entre el carrer Vidal i Barraquer i la rotonda de Sant Marc. Es tallarà el trànsit de vehicles de Via Sant Ignasi en direcció sortida ciutat a l’altura del carrer Vidal i Barraquer.  Es tallarà el trànsit de vehicles del Camí de la Cova  des del carrer Nou de Santa Clara.

-          Passeig del Riu i baixada de la Reforma, entre la plaça de la Reforma i la rotonda de Sant Marc. Es tallarà el trànsit de vehicles a la plaça de la Reforma a l’altura del Pont de la Reforma (es mantindrà el trànsit pel Pont de la Reforma). Es tallarà el trànsit de vehicles de passeig del Riu, a l’altura de la Muralla Sant Francesc (antiga discoteca Carpa del Riu).

-          Carretera C-1411z, entre l’accés al Barri de Sant Pau i la rotonda de Sant Marc. Es tallarà el trànsit de vehicles de la C-1411z a l’altura de l’accés al Barri de Sant Pau en direcció centre ciutat

 

  • Es tallarà també el trànsit de vianants pel Camí dels Corrals i pels carrers Sant Marc i passeig del Riu en els trams afectats pels treballs.

 

 (*) Peu de foto: Imatge Muralles a l'entorn de la Seu. Vista des de la rotonda de Sant Marc.

Documents relacionats

  • imagen