Afectacions al servei de recollida d’escombraries i del bus urbà els pròxims dissabtes 24 i 31 de desembre

Com és habitual,  els dies 24 i 31 de desembre no hi haurà recollida d’escombraries. Així mateix,  les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L8 del transport públic Bus Manresa finalitzaran el servei abans de l’horari habitual.

imagen

Aquests pròxims dissabtes 24 i 31 de desembre, vigílies de Nadal i Cap d’Any, respectivament, no hi haurà servei de recollida d’ escombraries. Pel que fa al servei de bus urbà, aquest finalitzarà abans de l’horari habitual.

Recollida d’escombraries

Els propers 24 i 31 de desembre no hi haurà servei de recollida d’escombraries. Per tant, es prega a tota la ciutadania que aquests dies no tregui les escombraries. En canvi, sí que ho poden fer tota la resta de dies, inclosos els festius, sempre respectant l’horari habitual, entre les 7 i les 9 del vespre.

Recordar també la importància de deixar les bosses a l’interior dels contenidors i de fer recollida selectiva de vidre, envasos, paper cartró i matèria orgànica, i que no està permès deixar mobles al carrer. Cal portar-los a la Deixalleria (polígon de Bufalvent, darrera la ITV) o bé, demanar que els recullin trucant el 010.

 I els establiments que tenen servei de recollida porta a porta, recordar que el cartró es recull de dilluns a dissabte, i que els festius en què el comerç és obert no es realitza el servei.

Bus urbà

Les línies L1 La Balconada, L2 La Parada, L3 Mion, L4 Font-Valldaura, L5 Sant Pau-Viladordis i L8 Perimetral Estacions del servei de transport públic Bus Manresa, els dies 24 i 31 de desembre finalitzaran el seu servei abans dels horaris habituals.  

  • L’últim bus de la L1 La Balconada sortirà de la parada de Guimerà a les 20.50 h i finalitzarà a la parada de Sant Joan de Déu a les 21.05 h.

  • L’últim bus de la L2 La Parada sortirà de la parada  de Guimerà a  les 20.50 h i finalitzarà a La Parada a les 21.20 h.

  • L’últim bus de la L3 Mion sortirà de Guimerà a les 20.30 h i finalitzarà a la Mion (Cadí) a les 20.40 h.

  • L’últim bus de la L4 Font –Valldaura sortirà de Sant Domènec a les 20.10 h i finalitzarà a la Font a  les 20.30 h.

  • L’últim bus de la L5 Sant Pau-Viladordis sortirà de Sant Domènec a les 19.57 h i finalitzarà a San Pau  a les 20.25 h.

  • L’últim bus de la L8 Perimetral Estacions sortirà de la Renfe a les 21.20 h i finalitzarà  a l’Hospital de Sant Joan de Déu a les 21.45 h.


Més informació a la web de Bus Manresa o bé al telèfon 93 875 71 50

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen