ProManresa organitza aquest gener cursos de formació per a persones emprenedores

Fiscalitat bàsica per autònoms, Optimitza el teu perfil d’Instagram per a convertir visitants en seguidors i Dispara la teva visibilitat a Instagram creant reels i stories, són les propostes gratuïtes d’aquest mes, adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació.

 

imagen

L’Ajuntament de Manresa, a través de ProManresa, ofereix aquest mes de gener diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la teva idea de negoci o fer créixer la teva empresa.

Aquest mes la formació programada està adreçada especialment a donar a conèixer el calendari fiscal i les obligacions comptables de les empreses i aprofitar molt més la gestió de la xarxa social d’Instagram per aconseguir més visibilitat i  vendes. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció a l’adreça www.promanresa.cat/empresa

 

Cursos programats:

Dimarts 17 de gener i dijous 19 de gener de 9.30 h a 13.30 h (presencial)

Formació adreçada a conèixer quins són els principals impostos, directes i indirectes, que han de suportar els empresaris autònoms. Tenir clar el calendari fiscal i les obligacions comptables. Saber calcular i confeccionar les principals declaracions trimestrals i llibres comptables.

 Dimarts 24 de gener de 9.30 h a 13.30 h (presencial)

Aquesta proposta formativa permetrà conèixer totes les funcionalitats que ofereix Instagram per a tenir el perfil 100% optimitzat i treure-li el màxim profit possible. Es treballarà el disseny d’una biografia atractiva, crear contingut de manera estratègica, la importància de crear contingut cada dia, les estratègies efectives a Instagram i l’anàlisi completa d’un perfil en aquesta xarxa social.

 Dijous 26 de gener de 9.30 h a 13.30 h (presencial)

Proposta formativa adreçada a donar a conèixer les diferents estratègies per augmentar la visibilitat de la teva marca a Instagram creant reels i stories. Es treballaran temàtiques diverses com el funcionament del nou algoritme, els diferents formats de reels, el kit d’eines per a preparar reels, la fórmula per a fer un reel viral, els diferents tipus d’stories, entre altres.

Durant aquest mes de gener també hi ha la formació específica per a persones emprenedores: Comença a emprendre una setmana en format presencial i l’altra on-line (alternativament). Avalua la teva idea empresarial on-line, El pla d'empresa on-line i Finançament i ajuts per a persones emprenedores

El formulari d'inscripció és únic i en el mateix es poden marcar els diferents cursos o curs en els quals estigueu interessats i formalitzar la inscripció.

Tota la formació és subvencionada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen